onsdag 19 mars 2008

Vilken Talkshow!!

Shit vilken skön kväll och vilket roligt och intressant prat vi, jag, Mikael Tornving och Björn Granath hade ikväll på Özz Nujen Talkshow på Mosebacke.

Jag var på och fyllde i och börjar känna mig riktigt varm i kläderna och publiken ca 100 ikväll fick vara med om en riktigt speciell kväll där gästerna bl.a. berättade om de värsta platserna de haft sex på, vi höll alla på och gråta när Tornving berättade en hjärtskärande historia om sin tid som vårdbiträde och skrattade hysteriskt när Granath berättade om när de skulle köra teater för tre personer, som blev två, som blev en och hur de hittade en person som hade låst in sig på toan och vägrade komma och titta för att han tyckte det var pinsamt och inte de tre skådespelarna.
Anders Celins 2 minuter var riktigt roligt och skruvat som vanligt och Ami Hallberg Pauli avslutade Talkshowen och körde en riktigt grym standup 10:a.

Vi syns nästnästa onsdag den 2 april då kommer Petra Mede och Mark Levengood och gästar showen för nästa onsdag är det Dilba och Björn Gustafsson och då är det mer än utsålt sen länge.

1 kommentar:

Anonym sa...

Seriöst var det där talet till Schyffert seriöst? Jag menar framförde du det verkligen? Jag har aldrig hört något värre. Hur går det för dig egentligen?
Kram