lördag 29 mars 2008

Praon är slut.


Sitter nu med min prao Nicklas Perslow och är nu snart på väg till Centralstationen för att få honom på tåget mot Malmö. Han har varit så duktig, snäll och fin samtidigt som han har varit modig och väldigt rolig.

Hoppas de högre makterna bereder en fin väg utan några större hinder framför honom i hans fortsatta liv och karriär, för det är en fin pojk. Hans föräldrar kan känna sig stolta över sin skapelse.

Igår kväll var det den allra sista Standup Fightnight matchen i Özz vs Måns inför ca 600 pers i Västerås, Måns Möller vann den och kan titulera sig som mästare.
Det blev till slut 12-10 till Måns i vunna matcher.
Vi bägge hade flyt och var riktigt bra och på hugget men Måns var strået vassare och vann publikens gunst helt välförtjänt.

Nicklas fick vila igår på sin sista dag som prao hos mig och fick följa med och bara titta, lära och njuta av turnélivet. Så här tyckte han om sina första dagar i intervjun med www.komikaze.se

Jag kommer ihåg min prao... jag jobbade på Din Sko i Solna Centrum och fick försöka hjälpa lite för feta damer med lite för mycket fötter att få på sig alltför små och trånga skor...
Men damen kanske borde prova storlek 39 eller 40 istället?
Nej unge man jag har storlek 38 och ibland t.o.m. 37 så det så!

2 kommentarer:

Anonym sa...

din blogg är bra, ta INTE bort den som schyffert har gjort bara!

ÖZZ NÛJEN sa...

Tack för berömmet.
Nej jag har inte tänkt att sluta blogga än.
mvh Özz