torsdag 27 mars 2008

Fulla drägg och en grym Ann Westin på Brunnen...

Det såg så lovande ut.

Måns Möller, Özz Nûjen och Ann Westin på ett fullsatt Norra Brunn.

Jag kommer upp först och ska värma upp publiken en fem minuter för att sedan presentera en överraskning för kvällen, min prao Nicklas Perslow.
Det var stimmigt och vissa var redan överfulla och så fanns de där... dräggen eller idioterna som de också kan kallas, men jag kallar de för drägg.

Varför är det alltid män, vuxna män i 45-55 års åldern som beter sig som drägg och väsnas och ska uppmärksammas? Har någon ett svar?

Jag lovar, jag försökte men det gick sådär, fick till slut ett högt skratt och ropade in Nicklas som körde på men publiken var hård och dräggen var högljudda, men ändå modigt av Nicklas att köra på och fullfölja sin linje och han fick några skratt och han var bra på scenen men fick egentligen ingen ärlig chans tack vare dräggen.

Jag, upp på scen igen och presenterar upp Måns Möller eftersom vi kommit överens om att köra bägge samtidigt, en så kallad double act.
Vi försökte och jag försökte och Måns försökte men dräggen försökte än mer att lägga sig i, de la sig i mitt i puncher, mitt i ett resonemang eller mitt i ett upplägg.

Alltså det gick okej för Måns, för han är ett sånt proffs men jag pallade inte längre och sa till en av de att om inte han höll käft så skulle han få med mig att göra. Självklart höll han inte käft och utmanade mig... jag gick av och skulle bära ut dräggfaan från Norra Brunn, jag vart så förbannad och sen när jag var halvvägs så ångrade jag mig och tänkte; Vad dum jag är neej inga drägg ska förstöra kvällen för mig och jag gick tillbaks till scenen och försökte skämta bort händelsen... Det blev en speciell stämning som sakta men säkert gick över eftersom jag skämtade på som om inget hänt.

Vi kämpade på och Måns körde på i full fart och jag körde på och till slut fick vi med oss publiken fastän dräggen försökte pocka på uppmärksamhet men vi försökte att ignorera dom.
Det blev till slut okej men inte riktigt så där bra som vi är vana vid, det blev helt enkelt en dag på jobbet fastän vi vet att vi kan bättre och är mycket bättre.

Sen efter paus kom Ann Westin och vilken drottning! Vilken power! Hon bara körde över dräggen, fastän de var högljudda och otrevliga, hon bara körde sitt race och välte omkull dom och fick hela Norra Brunn att följa hennes fantastiska minspel och oerhört roliga material.
Jag och Måns titta på varandra och tittade på Ann och bägge förstod att: Det är så en slipsten ska dras. Ann Westin vilken proffsig komiker! Grymt imponerande och väldigt kul att se och lära av en sådan skön och trevlig kollega som Ann.

Även intressant och lärorikt för min prao tror jag det var att han får se att standuplivet inte bara är tjo och tjim...

Imorgon så ska jag och Måns köra showen Özz vs Måns i Västerås Konserthus och bägge är grymt revanschsugna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Män i åldern 45 till 55 är och har alltid variot vana vid att det som de säger är viktigt och intressant. De är också vana vid att få uppmärksamhet och tror dessutom att de är värda det.

Om man i det fallet fyller på dem med öhl så har du det du kallar drägg. Eftersom jag inte står på scen kan jag istället kalla dem glädjedödare.

Jag beundrar alla som inte reagerar som du gjorde och skulle ha reagerat precis som du.

Anonym sa...

skitbra blogg, fortsätt skriva i den! :)

ÖZZ NÛJEN sa...

Tack! mvh Özz