måndag 10 mars 2008

Standup Star gnistrar och glittrar!

Vilka duktiga elever jag och Jakob har!

Varje måndag kör vi på Boulevardteatern kl 20:00

Idag var två borta från lektionen men de resterande åtta hade gjort läxan, sju riktigt bra och en som hade slarvat men gjorde ändå bra ifrån sig.
Alla levererade och var riktigt roliga.

Sen kom ett nytt ansikte och en ny röst som är bittrare och buttrare än Magnus Betnér.
Klas Åkerblom sa att han var grym, Janne Westerlund sa att han var cool men shit vilket material, begåvat, intelligent och riktigt riktigt roligt. Aron Flam heter han...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Özz Nujen, som en oftast ganska reserverad norrlänning är det sällan jag öppnar käften och berömmer folk, ligger närmare till hands att jag rynkar ögonbrynen och fördömmer dom i tysthet.

Det ska du veta!

För nu måste jag bara berömma dig som jag aldrig berömt någon förr, för sällan har jag skådat, ett sådant underbart sinne för humor som ditt är något av det trevligaste jag upplevt på länge, du fick mina smilgropar att jobba som om du vore en miljon skattefria och härliga kronor!

Dock så vill jag påpeka att den där halvtrista Björn Gustafsson borde jobba betydligt hårdare på sina nummer om han hoppas på att få fortsätta vara känd även efter att hans sockersöta lockar trillat av och rynkorna invarderar. Han kan ju ta lärdom till sig av hur det oftast går för idolkändisarna.

linda sa...

Hej
jag jobbar på en fritidsgård och ska i september, med andra gårdar ha en tjejmässa. där skulle vi gärna ha en kvinnlig ståuppare. gärna ung. och jag tänkte att du borde ju ha koll. Fanns inga kontakt möjligheter på StandupStar så därför skriver jag här
Finns det några unga nya tjejer inom stand up som kankse vill vara med?


/ linda

linda@viksjotraffen.se