måndag 31 mars 2008

Standup Star gillar oneliners.

På ett välfylld men för första gången, efter åtta gånger, inte utsålt Boulevardteatern gjorde eleverna bra ifrån sig.
Fastän några av dom var rädda att de missuppfattat läxan eller att de inte skulle klara av det, så gjorde dom just det.
Oneliners är svårt att skriva speciellt om man ska dra såna i tre minuter.

Jag är stolt som rektor för Standup Stararna men den som ska vara än mer stolt är var och en av dom själva, för att de vågar, för att de vill och provar...

Just det, vi fick lyssna på en väldigt bra föreläsning av Klas Åkerblom om marknadsföring och profilering som komiker. Kvällen avslutades på ett magnifikt sätt med 35 minuters standup av Tobias Pehrsson som kom, såg och segrade.

1 kommentar:

stina sa...

Vi vill tacka dig Özz för en fantastisk föreställning och tolkning av "Miestro uffo" som vi såg i Kristianstad. Ännu roligare att vi dessutom fick träffa dig efteråt. Inspirerande att se en person med en sådan unik gåva som du har;kan leverera en bra show och framför allt,kunna framföra dina åsikter på ett sådant underhållande vis. På så vis blir budskap mer lättillgängligt och som du själv sa, vi måste kunna skämta om allvarliga saker, annars kan vi ej prata om dem. Vi behöver fler människor som du i detta neutrala land-som kurd blir man stolt, som svensk blir man hoppfull. Vi bör alla bedöma varandra efter hur vi är som människor-sen om du kallar dig själv muslim eller kristen bör icke vara av någon betydelse. Att ha ett gott hjärta och behandla andra så som du själv vill bli behandlad är det som är av betydelse. Fotona blev bra och tack för din autograf. Hälsningar, Hasan, Chro, Prosha och Stina.