tisdag 25 mars 2008

Hässleholm med min prao och Soran Ismail.

Körde på ett sedan länge utsålt Hässleholmsgig fixat av entreprenören och komikern Elin Nordén, som har fixat denna standup klubb, HÄCK på Statt.
Tydligen sålde Magnus Betnérs och min kväll slut snabbast. Magnus förstår jag att han säljer slut för han är grym, så är det bara, han är riktigt grym just nu, men det var lite skönt för egot att jag också kan sälja.
Det gick väldigt bra ikväll och jag improviserade friskt och väldigt mycket, kul gig helt enkelt.

Jag körde bil hit till Hässleholm med Artie Puka en ny komikertalang från Landskrona som körde sitt första gig i Stockholm på Bungy Comedy igår på ett återigen fullsatt Boulevardteatern och med min PRAO! Den 14 årige Nicklas Perslow som vill bli komiker han också, han fick köra en femma ikväll innan mig och skötte sig riktigt bra.

I bilen satt också Soran Ismail dagen efter hans bejublade Parlamentet debut, han var nöjd, glad men lite orolig över tidningsrubrikerna om honom och Björn Gustafsson som "Kungen och Kronprinsen". Han körde också ikväll och som vanligt var han äckligt bra och begåvad.

Lite kul ikväll var att det var tre kurder på scen ikväll, även Kadir Meral stod upp och gjorde ett bra och kompetent gig även om han pratade lite för snabbt tyckte jag.

Imorgon smäller det på Mosebacke och fan vad det kommer att komma folk för att se på Dilba och Björn Gustafsson och speciellt honom. Blev tvungen att hyra in vakter på grund av publiktrycket, hoppas showen blir bra också fastän tonårstjejer skriker sig hesa för Björn i publiken.

3 kommentarer:

Erika sa...

Hej!

Kul att det gick bra i Hässleholm. Jag skulle egentligen också varit med, men blev sjuk, vilket kändes jättetråkigt, eftersom jag verkligen hade sett framemot att jobba ihop med dig och Soran. Jag har hört väldigt mycket gott om dig, både som privatperson och artist (fast artist visste jag ju redan, såg dig på Ribban 2005).

Det går fler tåg.

Kram Erika (vi träffades lite kort på Malmö Comedy Festival)

becca sa...

shit vad coolt att vara din prao! vad avundsjuk jag blev nu...

du är grym.

Anonym sa...

Jaaa, fyfan =) Komikertalang är exakt vad man kan kalla mig :) / Artie