torsdag 12 mars 2009

Scenen höll! + Recension av Oslipat

Vi är så glada, såå glada...

Scenen höll för David Druid, som har blivit pömsig, fluffig och överviktig senaste tiden, kul för honom och speciellt för oss då han även gjorde ett riktigt skönt, avslappnat och roligt gig.
Aron körde mycket nytt, bl.a. det han skrivit till Grillad där han ska vara med, han fick inte in allt men behöll sitt lugn och körde ett bra set, lite långt men effektfullt.
Ola var allas älskling igår, mest skratt och applåder och även han körde mycket nytt, det var som han var hemma och stortrivdes, mycket bra.
Jag var konferencier och körde lite emellan varje komiker och avslutade kvällen, jag var nog bra men inte mer.

Kvällen som helhet får en 7:a av 10

Enligt Marcus klubbägare, så kom 376 personer till Tangopalatset för att se "Özz Nûjens klubbturné med Aron, David och Ola" Det var en väldigt bra, uppläxad och van standup publik, där har Marcus och Fritte gjort ett hästjobb som har jobbat fram det, en mycket ung och fräsch publik som även var intelligent och på.

Tack Marcus och Fritte för att vi fick komma till er, puss och kram.

Ikväll kl 20:00 blir det Klubb Prickprick i Lund och har ni inte köpt biljetter så gör det NU! För klubbägaren, Erik Big Boss Börén som även var DJ igår kväll sa att biljetterna snart var slut. Biljetter finns på Café Athen, AF-borgen, LUND, där vi även kör standup showen.

Det kommer bli kul! Lovar det, kan man annat än det, när standupklubbens namn gör en så glad, Prickprick! :)

1 kommentar:

Marcus Johansson sa...

Vi är himla glada att ni kom och hälsade på!
Du var mer än bra. Du var toppen!

Lycka till på Prickprick ikväll. Jag kommer förbi efteråt och gör er sällskap i de där obligatoriska lugna-nerverna-ölen som vi komiker så gärna unnar oss. Vi ses sen!