fredag 6 mars 2009

Kalmar nation/Uppsala, Systerobror/Stockholm och Rubys/Gøteborg

Tisdag på Kalmar nation i Uppsala, fullsatt och tydligen vældigt kul innan jag kom... och med andan i halsen, stressad efter att Roasten på Bjørn Gustafsson blev førsenad klev jag upp på scenen och ja jag var fruktansværd trøtt i kroppen men fortfarande tack och lov klar i knoppen. Viktor och Erik som skøter klubben sa att grabbarna var riktigt bra och roliga. Jag kan inte ge något betyg på kvællen. Men det kan ni om ni vill :)

Onsdag på Systerobror, det var en hel del folk men jag vet inte vad det var... vi var nog alla lite trøtta och slitna... publiken fick en bra show inget snack om saken men vi standupkomiker gillar inte ha "en vanlig dag på jobbet" kænsla, Roligast i mitt fall var en kille som fick sina fiskar varma, han skulle rætta en och komma med kommentarer osv hahaha men fick så hela hans sællskap och resten av publiken att vrida sig av skratt, det ær sånt som bara går att uppleva och genomføra live.
Aron var Aron, cool och tar in publiken mer och mer, kul.
Ola børjar bli sækerheten sjælv och hans material ær smart och får den respons den førtjænar.
David kørde på som vanligt i høgt tempo och charmade publiken.
Kvællen får en 5:a av 10. Vad tyckte ni?

Torsdag på Rubys, vældigt mycket folk och en hel del fylla...
Men kvællen får en stark 7:a av 10. Aron hade lite problem med några øverførfriskade damer men skøtte det galant, det ær kul och se hur dom utmanas och hur dom tar det en och en, Ola hade samma problem men avvæpna dom med den roligaste comebacken jag hørt om att man inte kan besegra en full tant, ni borde varit dær jag kan inte køra hans line men fyfan vad kul den ær :D
David gjorde totalt tværtom, han la bara av och lugn och sansat och vældigt ærligt sa han att han inte kan och ær bra på publiksnack och bad dom snællt att vara tysta... Klockrent alla ælskade honom efter det.
Jag kørde på tempo och gillade den speciella stæmning som blir nær det ær fylla och man måste kæmpa och det taggar mig som faan, jag hade kul och jag tror publiken också hade det. Vad sæger ni som var dær?

Nu om några minuter ær det show hær i Oslo på Latter och æven imorgon lørdag kl 21 samt søndag kl 21 vi ska køra hær på Klubbscenen. Ja vi elsker dette landet!

11 kommentarer:

Bauti sa...

Kolla min blogg så får du se vad som jag sa om den kvällen på Ruby...

David sa...

Jäkligt rolig kväll! Ni tacklade rödvinstanterna sjukt bra och fick hela publiken på er sida. Både jag och mitt sällskap hade riktigt roligt! Tack för en mkt lyckad kväll Özz!

Anonym sa...

Hej Özz och gänget! Det här var första gången jag var och tittade på standukomiker, och det var en grymt rolig erfarenhet! Hoppas ni kommer hit fler gånger. Måste bara säga att ni hanterade den desorienterade vinälskaren hejdlöst bra ;) Özz du hade verkligen tutto sotto controllo Lycka till på era shower...; )/N

Anonym sa...

Hej Özz och gänget! Det här var första gången jag var och tittade på standukomiker, och det var en grymt rolig erfarenhet! Hoppas ni kommer hit fler gånger. Måste bara säga att ni hanterade den desorienterade vinälskaren hejdlöst bra ;) Özz du hade verkligen tutto sotto controllo Lycka till på era shower...; )/Ninotchka

Evelyn Mok sa...

Jah, tack för gårdagskvällen! Så fantastiskt kul att både se och träffa er igen! Lycka till under resten av turnén :)

-Evelyn

Anonym sa...

Hade man strukit en person ur showen så hade kvällen varit en 10 10 möjliga. Rödvinstanterna va jobbiga men det blev nog x-tra kul pga dem!!!! Du är grym Özzzzzzzz.

Becks sa...

Hej!! Ni var grymt bra i torsdags på Rubinen! :) Hade med mig en 'nybörjare' på Standup och han var positivt överraskad! ;) Özz, har sett dig live tidigare och jag gör det gärna igen! Ni andra var fruktansvärt bra!! Hoppas verkligen att man får se mer av er oxå! Hehe, klarar ni av rödvinsförfriskade göteborgsdamer utan någon skam i kroppen har ni kommit en xxx bra bit på vägen!! :) Kram Becks

Anonym sa...

Guuud vad ni är duktiga
Rutinerade komiker som klarar av överförfriskade tanter
De behöver verkligen sättas på plats för 180 kr

claes mako sa...

Tack för en fantastisk show. Fan va ja garva

Annica sa...

Kopierar egen kommentar från annat ställe; "Vi satt på samma bord, närmast scen. Dels så var telefontanten Kristina (hon presenterade sig direkt när vi satte oss) i ett sällskap och tjafstanterna i ett annat. För att få ett hum av hur det var så skulle jag vilja beskriva;

Visualiera tvtitteri. Något är oerhört bedrövla-jävla-pinsamt. Du plockar då i de fall det bara är idiotiskt pinsamt, upp en kudde och håller framför ansiktet (likn. Barn som blundar tror inte att de finns för omvärlden) men i extrema fall krävs kanalbyte. Det var läge två i går. Önskade att jag hade haft en tv-kontroll.

Men att självinsikt och självförtroende är två vitt skilda begrepp fick vi ju lärt oss igår.

Nu pratar jag återigen om rödvinsgänget och inte Kristina herself. Den stackarn är ju så trasig och ensam så man får ont i hjärtat."

Anonym sa...

För mig var det första gången jag gick på stand-up och jag kan säga så här; det är inte sista gången jag går på stand-up :). Hoppas att du kommer tillbaka någon mer gång till vårat Göteborg. Mvh J