lördag 31 januari 2009

Mitt första klubbgig för året igår på Norra Brunn...

Det var på Lennies jubileumsvecka.

Vi som uppträdde var Lennie Norman, Lasse Karlsson och så jag.

Jäklar vilken höjdarkväll det blev!

Otroligt att se hur Lennie år efter år bara levererar och är up to date hela tiden. Vilken energi på scenen och vilken strålglans! Wow!

Lasse Karlsson en av Sveriges absolut bästa komiker men tyvärr också en av Sveriges minst kända headliner, kan det bero på hans artistnamn? Lasse Karlsson ;) Hursomhelst så har den som inte sett honom och hans fantastiska återkopplingar inte ännu riktigt sett all standup värt att se.

Jag var lite nervös innan men det vart som bortblåst när jag väl stod på scenen och jag hade skön energi, bra leverans och fick väldigt mycket skratt. Kul!

Kollar nu också på min blogg och såg att jag har fått in rekordmånga kommentarer på mitt förra inlägg. Kul att bli utsatt för nätmobbing, haha tänk att jag kan sysselsätta folk som ogillar mig att bry sig om mig ;) Sött men sorgligt...

13 kommentarer:

Johanna sa...

haha jag lovar att det är samma människa som har setat och skickat alla kommentarer, det är ett riktigt liv du :)

Anonym sa...

Är verkligen människor så svaga? Bara för en it nörd säger att nu skriver vi kommentarer på Özz blogg så följer resten av idioterna efter. Märkligt. Jag får lite sekt känsla. Kritik av stand up är väl ok, men varför är det nästan alltid folk som inte fattar som oftast säger sin åsikt. Sen kan man tycka att Soran skulle ha lite mer kuk och inte leverera sketcher till någon som är elak mot en kille som ser sig som Sorans vän.

Anonym sa...

Soran? Va 17 har han med saken att göra?

Anonym sa...

Soran har faktiskt med saken att göra .Viktigt att ta ställning. Det handlar om att stå upp för sina vänner.
Visa att man inte vill ställa upp på att göra något populärt som sedan vill skada ens vänner.

- sa...

fan vilken dynga.

har inte ali hussein gjort det här redan? old old

Anonym sa...

Lennie?
Vi får väl se hur han om 10 år

Roziie sa...

Nej men lämna Soran utanför det här..
Soran är ju inte på nått sätt med och förnedrar Özz.

Anonym sa...

Skulle väl vara "Sorgligt men sött"?

Anonym sa...

Vad som förmodligen har med saken att göra är däremot Özz skallning av Alex Schulmans polare under den där fotbollsmatchen. Ja, eller hur det nu gick till.

claes mako sa...

Özz, din äckliga solförmörkelse, du fattar väl att ingen av oss läser din blogg? Ett läst inlägg räcker till femtusen hatinlägg. DU ÄR SÅ JÄVLA FUL DIN ÄCKLIGA BLATTE.

Jag gillra blattar, men du är bara för mycket.. Blatteskämten är värre än ditt hemland, ahh justeja du har jue inget. Din jävla kurdnolla. Gå å snatta på lidl eller vafan du nu gör å skriv skämt om det... elelr bättre upp, gå å dränk dig i din mammas fittsaft

claes mako sa...

btw.. HORLUDER

claes mako sa...

och förresten.. din pappa är kass på pizzor

Anonym sa...

Körde Lennie med sina gamla vanliga skämt om hur gammal han är och alla "hög ålder"-skämt? Tur att Norra Brunn-publiken är lika gamla och redan packade när showen börjar.