onsdag 29 april 2009

Igår Landskrona och ikväll Enköping.

Fyfaan vilka fina gymnasieungdomar jag fick äran att få träffa och skoja med i Landskrona.

Många var driftiga och väldigt uppfinningsrika. Det var kul och se så mycket olika montrar och utställningar.

Artie Puka var den som fick mig ner till Landskrona och han är en lovande komiker och skulle vara konferencier och presentera upp mig. Han ville också roasta (grilla) mig... det gick sådär för honom hahaha han fick tunghäfta men jag var ändå ganska snäll mot honom.

Albanerna i skolan fick veta att de levde ;) men även dom andra folkslagen fick sig en känga speciellt två vita homos från Jamaica ;) (man måste ha varit där för att förstå).

Tack alla söta tjejer och mindre söta killar i Landskrona för den här gången, det lär bli fler gånger. Och som vanligt hade min gode men snåle vän Kurdi E Kara inte tankat bilen återigen... men han är så fin ändå som skjutsade mig till Lund och han ska bli pappa i september, grattis kompis :)

Ikväll har jag varit och hjälpt till och showat på en nystartad standupklubb i Enköping "Real Luck" startad av Lisa Lundin. Vilken kväll! Fullsatt och mycket roligt!... Tog med David Druid och han gjorde succé på scenen. Även Erik Bören var där och körde och var bra... Tack Lisa för en mycket fin klubb på Klara Hall med en skön publik... stackars Patrik från Ica som fr.o.m nu kommer kallas för Kåt Patrik hahaha. Tack ni i Enköping som kom och kollade.

På vägen hem ringde jag Peter Wahlbeck som fint nog bad om ursäkt för King reportaget...

3 kommentarer:

Artie Puka sa...

Inte nog med att jag är mobbad i skolan ? Nu vill du göra det till en internationell grej ? :) tackar tackar. Alltid lika kul att ha dig här. Puss o kram hångelbanan :)

claes mako sa...

Hej! Jag tror att du avser ICA-Paul (inte Patrik). Men han är nog kåt lite då och då.
Keep up the good work!
När kommer du till Nykvarn?

Anna sa...

Hej!
Var på mässan i Landskrona med fyra elever från IV-programmet i Arlöv. Jag blev väldigt imponerad över dina framträdanden, att både lyckas vara rolig och samtidigt föra fram viktiga budskap till dagens unga är bra gjort. Du är en bra förebild! De elever jag hade med mig har endast varit i Sverige två-tre år och för dem är det bra att få möta och höra på personer som du. Jag tog en bild på dig med två av mina elever (killar) och den sitter nu uppsatt på olika ställen på vår lilla skola. De är mycket stolta över att få vara på samma bild som du.
Anna