tisdag 14 april 2009

Hemma i Stockholm...

Kom hem igår på morgonen...

Lite trött och sliten var man efter resan där jag satt i mitten av stolsraden nästan längst bak i flyget... kroppen sa ifrån och jag var ju redan förkyld innan jag steg på planet i New York så i kombination med luftkonditioneringen på planet så utmynnade det i en härlig rinnande näsa med host/nys attacker... inte såå uppskattad av min närmaste omgivning ;)

Väl hemma så däckade jag några timmar innan jag åkte till mina föräldrars villa för att pussa på dom, även mina små systersöner kom dit och jag vart som en glad hundvalp med blöt nos som ville leka och brottas med barnen... och det var då det hände jag skulle lyfta den äldste av dom och då sa det bara PANG! och jag fick ryggskott... (faan vad dom växer snabbt och tunga blir dom också...) Ajajaj var tvungen att hålla mig mot en bordskant med en förvånad systerson som med uppspärrade ögon undrar vad det är som hänt... och mellan gnisslande tänder och svettig panna får jag fram... "Morbror är lite trött nu"

Blir tvungen att lägga mig på rygg och då får jag nästa smäll... Just det jag hade ju ansvaret för Boulevardteatern ikväll. Så med ryggont och rinnande näsa iväg och jobba på Standup istället för BIO

Det gick jättebra. Janne Westerlund körde 10 nytt, Petra Mede körde 10 nytt, Martin Lagos körde 10 nytt, Behrad Rouzbeh och Petter Bristav körde 5 minuter var... Kvällen var mycket rolig och publiken fick sig ett och annat gott skratt.

Nu idag mer jobb och mindre ryggont...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snacka om ont i ryggen?
Titta på folk med nackskott....
där kan man snacka om ont......

claes mako sa...

Om man är sjuk ska man ligga i sängen. Fläng inte omkring så mycket. Vi är rädda om dig. Krya på dig.

Anonym sa...

BLOGGA MER!!!

hewal sa...

stackar öz:) fick du ryggskott:(