torsdag 26 februari 2009

The Tivoli 25/2 i Helsingborg rescenseras...

Helsingborgsgiget på The Tivolis nya standupscen rescenseras av mig.

Jocke och Hasse på The Tivoli hade fixat det så bra, så bra med en back öl till mig, David och Ola och en flaska Chablis till Aron .. Jag och David har på riktigt bråkat och jag har sagt ifrån och sagt att på min turné dricker man inte före gig. Aldrig före show men alltid efter show är min slogan och rättesnöre. Jag vill inte se halvfulla eller helfulla och avslagna eller bortdomnade komiker på eller vid scenen under showtime, det har varit en regel för mig sedan starten för snart 10 år sedan... Och David fucking Druid vad gör han? Jo han beställer in 3 lättöl innan showstart bara för att retas...

Deras nya ställe är en stor rund scen med folk runt omkring... inte optimalt men det gick faktiskt mycket bättre än förväntat. Det var bara att köra på och som vi körde på!

Utsålt och mycket folk som ville ha kul så premisserna var mycket bra ändå...

Kvällens lineup var att jag körde emellan varje komiker och sedan avslutade hela kvällen...

Min före detta elev på Standupstar Anna Swahne och min före detta prao Niklas Perslow var där och stöttade och tittade.

Jag gick upp och värmde upp publiken... Bland publiken fanns tre av mina landsmän som ville ha med mig hem till sin familj för att äta och sova över... jag var tvungen att tacka nej, förlåt men tack för att ni är så fina, älskar er... jag presenterade upp Aron Flam efter 5 minuters snicksnack med publiken som var riktigt på och alerta, Aron var faktiskt ännu grymmare och bättre än igår, hoppas han är nöjd med kvällen för han var riktigt vass och skön på scen, en fröjd för ögat och en hicka för hjärtat ;)

Sen gick jag upp och körde ca 4 minuter till och presenterade upp David Druid som var "on fire" ikväll... shit vad bra han var och vilken frenesi, glädje och utspel han hade i kväll, riktigt riktigt bra, speciellt att uppskatta hans material om vampyrer som var skitkul och som jag inte hade hört innan...

Jag gick upp efter David och påannonserade pausen som var ca 15 min.

Efter paus gick jag upp och körde lite med publiken och improviserade och sedan presenterade jag upp Ola Söderholm som var såå bra ikväll så det var såå skönt och befriande att se. Han var i mitt tycke bäst ikväll på en övrigt mycket bra kväll.

Jag avslutade sedan kvällen med ca 15-20 minuters material om ännu mer nyskrivet och irriterat material om kungahus och manligt/kvinnligt som gick hem riktigt bra.

Kvällen får 8,5 av 10 möjliga. Mycket bra och roligt.

Tack Aron, Ola och David och speciellt tack till Petter Bristav från ComedyTV som är med och filmar turnén, faan vad du kan vara bra när du vill ;)

Och sen tycker jag att det är skandal att Fredrik Reinfeldt säger att det är en ljuspunkt i dessa dystra tider att Kronprinsessan ska gifta sig... undrar om dom över 4.000 arbetarna på SAAB som blir arbetslösa och dom över 25.000 varslade bara denna månad tycker samma sak?...

Imorgon torsdag kör vi vår turnéshow på MACK i Malmö på La Couronne vid Triangelen en sedan länge utsålt show... Se till att köpa biletter tills nästa gång vi är i Malmö den 11 mars på Tangopalatset, köp biljjtter innan det är försent på Kulturcentralen.nu

Tack alla ni som förgyllde vår kväll i Helsingborg.

5 kommentarer:

Emma sa...

Jag o min vän tackar så mkt för trevlig underhållning. Ni var grymma igår..!

Anonym sa...

Ingen borde få gifta sig i dessa tider
Endast skillsmässor och begravningar skall tillåtas
Det är synd och skamm att inte SAAB får bygga bilar som kostar 250tusen och gör 250km i timmen
Endast stå upp skall vara kvar för det uppskattas av alla arbetslösa,
ogifta och frånskilda

Emelie sa...

Vill bara tacka för en riktigt rolig kväll igår! Alla var roliga men du och Ola var helt klart bäst! Jag skrattar fortfarande när jag tänker på att du fick den stackars killen att säga att han TYVÄRR aldrig haft sex med en smal tjej när hans flickvän sitter precis brevid..ojojoj vad han inte kommer få nått på länge.. och ola "björn-magnusson-på-anfetamin" var grym han med..
tack så mycket!

RANA sa...

Reinfeldt... bah! Vad ska han annars säga, den lille borgarbrackan?

:-)

Anonym sa...

Det skulle varit Sahlin
Hon skulle nog inte varit glad
Den stora sossebrackan