onsdag 25 februari 2009

Premiärkvällen av turnén rescenseras...

Hässleholm igår...

Mycket folk, mycket roligt.

Jag ger betyget 7 av 10.

Efter en 5-6 timmars körning från Sthlm till Hählm ;) så var vi rätt så möra men ändå taggade.

Elin Nordén som har klubben HÄCK (hässleholm Comedy Klubb) och har gjort och gör mycket för svensk standup speciellt i Skåne, skulle ha tagit emot oss men men någon stackare hade hoppat framför tåget, mina tankar går till hans/hennes nära och kära... vilket gjorde att Elin blev försenad och hon hann precis till andra halvlek av showen.

Biggan en äldre dam som nyligen har börjat med standup var värd för kvällen och hon hade en charm och lugn som var behaglig och man tyckte om henne på scenen.

Roland en annan lokal talang stod på scenen för andra gången och för att vara andra gången var han bra faktiskt.

Sen så tog jag över micken och skulle presentera upplägget för kvällen och pratade en hel del med publiken och improviserade mycket, vart en del roliga grejer.

Först upp fick Ola gå upp, han skötte det galant, otroligt smart material och skön leverans och var den modigaste för kvällen av dom tre jag har med mig på turnén, eftersom han provade och körde grejer som han hörde på radion om Kronprinsessan och Daniels förlovning.

Jag gick upp emellan varje komiker och körde kanske 3-5 minuter.

Sen var det David som gick upp på scenen innan paus, han hade fart, bra röst och levererade skämten, han jobbade på fokuserat och väldigt bra och även om han inte har det smartaste materialet så har han nog den största karisman av oss alla.
'
Paus 15-20 minuter

Efter paus var det jag en kort stund som värmde upp publiken och sen påade jag Aron som vann dom på direkten med ett sarkastiskt lugnt; Hej... Han körde på rätt hårt och inte alla men mest vi tyckte det var riktigt kul och snart så hade han dom flesta med sig på alla sina skämt, mycket bra jobbat.

Jag avslutade kvällen med ca 25 minuters material och pratade om hyckleriet kring kungahuset, parförhållanden, Sveriges vapenexport, våra politikers meseri och ansvarslöshet och drev med det koncensus vi har där alla måste vara överens, tycka lika och rädslan för dålig stämning... och avslutade med min stora kärlek till Sverige och varför vi måste värna om detta fina, vackra och än så länge fria land...

Lokaltidningen var där och tyckte till...


Förresten tycker jag det är skandal att Kronprinsessan är en sån jävla vidrig fnittrande förtryckt kvinna!

Ikväll blir det The Tivoli i Helsingborg kl 20:00 Skynda det kommer bli fullt!

4 kommentarer:

polsk_pirat@hotmail.com sa...

Du är väldigt trevlig MEN snål? Eller du kanske bara har det knapert? Man brukar ju trots allt dricksa duktiga servitriser!! ahaha Lycka till på the tivoli!

Anonym sa...

Ja..det är synd om kronprinsessor

roz sa...

riktigt bra . tack för en go show på tivoli :)

claes mako sa...

SOOOOOOOOOOOPA du suger. get bent svartskalle