fredag 27 februari 2009

MACK giget och lite till...

Det var utsålt på MACK sedan länge.

Lena Frisk är en fantastisk motor och entreprenör i Skåne som stöttar och hjälper nya talanger i Malmötrakten och har nu en enormt hög nivå och publikfrekvens på sin klubb MACK på La Couronne vid Triangelen i Malmö. En ära att få vara där.

Medelåldern i publiken var nog 49 år ikväll och Lena sa att det är bara jag och Lennie som drar gamla damer... Tack Veteran TV ;)

Kvällens upplägg som vanligt jag emellan varje komiker och avslutade själv sen kvällen

Lena Frisk startade kvällen och presenterade upp mig...

Özz 5 min - Publiksnack och fick upp lite skratt och stämning
David 18 min - Var orolig innan för den höga medelåldern och lite orolig på scen men ändå ok.
Özz 3 min - Fick till en bra improvisation med en gammal gubbe i publiken, riktigt kul.
Ola 17 min - Körde på och imponerade med publiksnack och tog störande publik mästerligt.
Özz 2 min - Avslutade och rundade av första halvlek.
Paus 18 min - David och Ola fick äntligen dricka starköl :)
Özz 5 min - Körde på med mer publiksnack av den grövre sorten och förberedde för Aron.
Aron 15 min - Höll sin linje galant och även han tog fulla tanter från Folksam ;) på ett bra sätt.
Özz 19 min - Blandade högt och lågt och avslutade med varför jag är här med min Minrutin.

Kvällens show får en svag 7:a av 10 möjliga... David förverkligade sina egna demoner på scen, han var orolig innan och var rädd att den höga medelåldern skulle hämma honom, vilket han själv möjliggjorde genom att inta en inställning om att det här skulle bli tufft och lite jobbigt. Men men till hans fördel ska nämnas inte bara hans utseende utan även att han går på och kör på och försöker hålla upp ett tempo och en linje i sin standup som har stora kvalitéer... bara han slutar nojja över vad det är för publik han har. Ola Söderholm imponerar mer och mer och visade upp en mognad som komiker som hållt på i 7-8 år har och förtjänat. Bra och smart material med ett skört och charmigt norrländskt lugn som går igenom och träffar skrattmusklerna hos de flesta i publiken. Aron Flam med sitt manliga lugn och strategiska nedmalande av folks första intryck visade också att bra material är överlägset och sen att han också likt Ola bemästrade och fick skratt på sitt avväpnande av lite överfulla äldre damer i publiken, imponerade på mig. Jag var som jag oftast är... ömsom vin ömsom vatten... Allt som allt var det en bra kväll och jag tror och fick också veta att dom som var där hade riktigt kul och det är ju faktiskt huvudsaken.

Efter showen åkte vi till Möllan och träffade Oslipat och Prickprick gänget med Fritte Fritzon, Marcus Johansson och Erik Bören i spetsen, alltid kul att träffa och snacka med dom. Vi ska ju ner till Skåne igen och dom som inte fick tag på biljetter på den här rundan av vår turné kan få det till den 11mars då vi är på Oslipat på Tangopalatset och 12 mars då vi är på Prickprick i Lund, kolla på www.nujen.nu för länkar.

Nu fredag och lördag är vi på Norra Brunn med vår turné. Finns bara barplatser kvar så skynda dit innan 20:30 för att säkra platser. Välkomna!

1 kommentar:

Anonym sa...

Publik över 49+ måste vara en förbannelse
Överförfriskade damer från Folksam en styggelse
Alla är inte med i Folksam laget
Veteran TV?
Det finns väl inga gamla ståuppare
De orkar väl inte skrika och gapa och tigga om aplåder
Vem har lust att titta på gamlingar när utbudet av ovårdade ungdomar i smutsiga t-shirts är oändligt