tisdag 3 februari 2009

ABBA Björn & Benny

Märklig men rolig dag...

Tänk dig och ha Albert Speers autograf eller Stalins eller Reagans?

Tänk dig att du har ca 2500 autografer av världens mest kända personligheter från 40-talet och framåt som du tycker är värt något, du har fler men de är inte så märkvärdiga... och den enda autografen som du saknar och tycker är av värde är ABBAs.

Tänk dig sedan att du får chansen att få träffa två medlemmar från ABBA men säger; Nej jag vill bara ha autograferna, tack.

Då heter du Rolf Andersson och är pensionär och ska vara med i Veteran TV till hösten.

Vi var där och fick vänta på Björn och Benny som var lite försenade. Och ja jag såg vem som var vem... det var lite enklare än jag trodde, Björn är den som borde vara Benny och tvärtom som Fredrik Lindström en gång sa ;)

Först kom Benny och han sa till mig; Kul att äntligen få se dig så här på riktigt... Jag blev lite mållös och sa; Det är ju jag som borde säga så... och jag tittar på Niklas förvånat som visar tummen upp... sen sa han att han tyckte om mina insatser i Veteran TV och sa att jag är så bra med dom gamla och inte har den där klappa på huvudet mentaliteten.

Jag blev glad och faktiskt smickrad, för vem faan trodde att ABBA Benny tittade på Veteran TV och tyckte om det?! Jag trodde han satt på en divan smuttande champagne, käkandes iransk kaviar och tittade på sina dyra tavlor samtidigt som han komponerade musik eller så.

10 minuter senare kommer Björn och stannar utanför med sin Hybrid Lexus och sen spelar vi in vårat lilla möte som var över på lika långa 10 minuter.
Resultatet kommer ni få se i höst och USP:en (Unique Sell Point) är att dom fick skriva autograf på ett sätt som dom aldrig tidigare har gjort.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Hm

Anonym sa...

Äntligen håller Benny Blanko käften. Jag vet att du inte bryr dig, men jag blir så fruktansvärt irriterad på den idioten vars idé om humor är att hacka på andra på en sån jävla dagisnivå, när de han rackar ner på är folk som håller på med humor av så mycket högre klass!!! Tack förresten för att du skapade så grym stämning på BC i måndags :)

Anonym sa...

Hörde dig idag hos Malou på TV4. Du kommenterade de fruktansvärda orden som myntades i en polisbil i Rosengård. Tack för att du inte gör som andra och inte generaliserar alla poliser. Som du sa: 99 procent är bra människor. Tack för kloka ord!!! Blev själv illa berörd men vet att du har rätt. Problemet är att de dåliga sticker ut.

Blivande polis

Anonym sa...

Vi kastar sten på dem
Vi spottar på dem
Vi bränner upp deras bilar
Vi kallar dem snutdjävlar
Vi hatar dem
Ändå sticker de upp och provocerar

claes mako sa...

MEN VAFAN DIN DUMMA APA, LÄGG NER BLOGGEN DÅ INnAN DIN PAPPA "RÅKAR" ILLA UT . DIN MAMMA SKULLE VARA STÖRSTA LUDRET I KURDISTAN, OM KURDISTAN ENS EXISTERADE, NU ÄR HON STÖRSTA LUDRET I SVERIGE OCH DIN FETA SYRRA ÄR STÖRSTA LUDRET I VÄRLDEN. HOOOROOOOOR

claes mako sa...

Kurder har låg IQ

claes mako sa...

Özz, när kommer min pizza???? ringde för 76 timmar sen, hur jävla seg äru? Bara för att kurder är korkade, sega och håriga behöver inte du också vara det. Eller justja, du är ju kurd

claes mako sa...

Vad säger den kurdiske pedofilen i sandlådan?
-Ge mig lite godis

claes mako sa...

Varför kan inte kurder läsa?
För att de är kurder

claes mako sa...

Hur många oskulder har du tagit?
Inga, men du förlorade din rumposkuld när du fyllde 2 och jihadpappa din rökte lite haschih.

claes mako sa...

Ska göra dig steril nästa gång jag ser dig

Anonym sa...

Har snubben inget liv (clas)
Du skriver samma skit om om igen.
Prova nåt nytt (:
Inte hälsosamt att springa omkring och vara hatisk och avundsjuk. Livet är för kort och ditt för tragiskt. Öppna en blogg och skriv hur mkt du vill om Özz.

/D.B

Bettsy sa...

Vart någonstans har det gått fel för denna Clas "någonting" Uppenbarligen saknas det något som heter Respekt(!) hos denne. Jag blir inte berörd och troligen inte Özz heller, varför? Därför att han är kurd och mycket smartare än så..

claes mako sa...

Betty, jag ska knulla dig och din familj i röven äckliga svenne hora och du ÖZZ (eller vad fan du heter) din penis är 2 cm

Bettsy sa...

Vem har sagt att jag är en Svenne??? Bakom ditt alias sitter (WALLA) en finnig femtonåring, rädd och osäker mot alla i sin .omgivning utåt sett men "störst och kaxigast" på nätet, bekvämt och praktiskt... Özz äger och belyser folk som du och det är väl det som gör att du känner dig så träffad, uppenbarligen. Sådanna som du gör bara att det blir mer och mer och mer tydligt, att Özz har en fet poäng. Ironiskt som seriöst. Fattar du inte att genom att skriva den skit gör ju bara dig mer tydlig och sååå träffad.

Nicklas sa...

Grymt!

Hade man inte kunnat tro under Cabaret Zanzlözzt-tiden... ;-()

Kram!

Evin sa...

HERREGUD! Ni som är anonyma samt du "Claes Mako". Ni är ju hans vardagliga läsar och besökare. Varför ens läsa hans blogg? När ni tycker att han skriver "konstiga" saker. HAHA, ni har inget liv och när ni inte har något liv så går ni och "förstör" andras liv. Hade ni inte velat vara Özz skulle ni inte ens slösa er tid på att lägga kommentarer och dessutom LÄSA hans blogg.

Ni är så låga!

Anonym sa...

Özz äger och det tycker många andra oxå och om du clas inte gillar varken svennar eller kurder vad fan gillar du då? Finns bara tre ord som passar på dig... Respektlös!
Ohövlig!
och Efterbliven!

Anonym sa...

Jaha...jag sökte på Äckliga Abba på google och hittade de här. Ärligt, va ere för jävla kommentarer. Jag skäms, inte bara för att ni smutskastar en av Sveriges mest intelligenta, roligaste och underbaraste personer, utan ni skämmer också ut er själva så in i heeeeelveteee!!!!!!!