söndag 7 september 2008

Özz vs Alex

Hej allihopa.

Den påstådda skallningen.
Jag som är 1,70 lång skulle ha skallat en som är nästan 2 meter lång.
Nästan fysiskt omöjligt...
Det var lite gruff vid planen om en boll som var ute eller inte ute...
Jag ser en lång person med konstiga pupiller som kallades för Mats, som hotfullt puttar på vår lagkamrat Hussfeldt, inte en gång utan två gånger, jag går fram och säger; Hallå det är en simpel match, skärp dig!
Han, Mats är helt galen och bara; Och vem är du? Tönt! och går väldigt nära mig och stirrar mig rakt i ögonen och säger igen; Aaa vad är det? Han tittar ner på mig och jag tittar upp på honom...
Han trycker sitt huvud mot mitt och jag mot hans...
Folk kommer från bägge lagen, vi skingras... och då skriker han till; Han skallade mig!...

Samme snubbe hotar sen domaren i en annan match...

Alex säger mycket... men allt han säger andas unket och hans bajsbruna tunga talar alltför ofta falskt, fegt och tyvärr oftast i påhoppen mig, främlingsfientligt... Kolla själva eller lyssna själva när han har tagit upp mig i sina "krönikor" eller snackisar... eller bara kolla kommentar fälten på hans bloggar vilka som ser sin chans att attackera "kulturberikarna", "såna som han" o.s.v.

Vad har att jag kommer från förorten med det påstådda påhoppet att göra?

Jag vet inte vad jag har gjort den mannen.
Nu på fotbollsturneringen var det 5:e gången jag såg honom, 5:e!
Jag känner honom inte och har aldrig umgåtts med honom, ändå håller han på...

Ja visst han får tycka att jag suger som komiker och är världens sämsta komiker... men när han i radio säger att jag ska förintas eller inte får finnas... hallå? Vad är det för nivå?

Alex får jätte gärna finnas för mig... som sagt jag känner honom ej men tycker att han är en feg och illvillig människa som tyvärr inte besitter några sympatiska drag.

Jag är för övrigt väldigt stolt över att komma från förorten.
Det har gett mig mycket... bl.a. en ryggrad, en ryggrad som inte går att köpa för pengar hur rik än Alex blir på sina påhopp.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker det är för jäkligt att han kommer med sånna påhopp mot dig!

Anonym sa...

Främlingsfientligt? han sa väl att ni betedde er som förortsungar? inte att ni var det eller att det hade med din ickesvenska bakgrund att göra?

emma sa...

Hej Özz.
Trodde inte ett ögonblick på det där med skallningen, har för längesen lärt mig att de där Schulmans kör med lögner och snuskiga påhitt.
Håller tummarna för dig i Kristallen, hur det än går så är du i alla fall min favorit.
Må så gott.

Anonym sa...

Suck! Du använder standardbortförklaringen att det är synd om dig som invandrare och att alla som är taskiga mot dig gör det för att de är rasister....eller "främlingsfientliga" som du kallar det här. Väx upp för fan! Ta ditt ansvar. Man använder inte våld och alla som är emot dig är inte det för att de är rasister.

Strutter sa...

Ge deig, jag var där och såg vad som hände Inte mycke av det su skriver stämmer...

Anonym sa...

Jag såg Özz på stan (dvs. Rinkeby Torg) ikväll med en kräfta uppkörd i rumpan.
Envisa rykten gör även gällande att Stureplanspojken Alex Schulman setts jaga Özz i Humlegården i Centrala Stockholm med en låda kräftor i handen.
Oklart om detta har med just Özz kräfta i rumpan att göra.

Lillfimpen sa...

Är inte Alex också uppvuxen i förorten (Farsta). Våld löser allt, javisst, javisst.

Kurmanco sa...

Her bijî birayê Özz, bila kerên bêxwedî rêya te xirab nekin. Em bi te re ne û ber te de pir serbilindin. Bijî Kurdistan!

Anonym sa...

Vilken smörja du skriver Özz. Hoppas Mats anmäler dig. Att kalla Alex för rasist är bara lågt! han var ju till och med gift med en "kulturberikare" Blir trött på sånna som dig som skriker rasist varje gång de går emot er.
Sluta slåss!

Anonym sa...

Alex Schulman är en falsk, patetisk människa som tjänar pengar på att sprida lögner. Det är sorgligt att det finns folk som inte inser det.

Den som tror på att Özz skulle ha skallat den där Mats måste vara helt j-la pantad, det är inte hans stil alls.

Anonym sa...

Vet inte vem Mats är men Alex suger.

Anonym sa...

Mycket trist, och framför allt på grund av det drev av hetska sympatier från läsare som skall ta parti det sätter igång.

Mycket trist också för att jag är så förtjust i dig, Nujen, och älskar dig som komiker, men tycker också att du verkar vara en mycket ödmjuk och sympatisk privatmänniska.

Mycket trist också för att jag gillar Alex Schulman, och det han gör. Finner hans sida tusenapor underhållande, och tycker att han är mycket talangfull i skrivandets konst.

Mycket trist, men i mina ögon är ni båda kloka, intelligenta och förnuftiga, så jag hoppas det löser sig på ett vuxet vis. Det är så obehagligt att se de hetska kommentarerna från folk som vill visa sina sympatier i än det ena än det andra lägret.

Nåväl, slutligen så skall jag sitta bänkad framför galan ikväll och hålla tummarna för att du Nujen får ett pris!

Tobbe sa...

Skulle vår käre vän, Özz av alla skalla en människa! HAHA! årets skämt!


för övrigt, schulman kan kyssa mig i baken.

Anonym sa...

Vi var flera där som såg vad som hände, du kan nog räkna med att bli anmäld. Rätt åt dig, man skallar inte bara någon sådär som du gjorde

Anonym sa...

Haha fan vilket skitsnack, förortsunge är inte lika med invandrare. Han har aldrig skrivit något främlingsfientligt mot dig. Fan om du ska försöka ljuga dig ur situationen kan du väll skriva en bättre bortförklaring?

Mats försökte ju prata med dig på Kristallen, synd att du ignorerade honom.

Christofer sa...

Aah, du spelar ut rasist-kortet direkt.
Så oväntat!

Frågan är varför du tycker att Alex ska hållas ansvarig för kommentarerna i hans blog..?
Om någon skriver förortsunge och du kopplar det till "kulturberikare", vem är det då som har fördomar egentligen?

Christian Jonasson sa...

Din version är betydligt mer långsökt än Alex, och när du kommer med påståenden som inte stämmer blir det bara uppenbart att historien är uppdiktad för att rentvå dig.
Mats är långt ifrån 2 meter lång, och om ni nu kunde trycka era huvuden mot varandra så säger det sig självt att det inte var omöjligt för dig att skalla honom.
Därtill är Mats den sista personen i Norden som skulle gå runt och hota folk godtyckligt.
Alex skrev aldrig något om att du kom från förorten, utan liknade ditt beteende vid en förortsunges (vilket syftar på en skitunge som vill lösa allt med våld).
Så fruktansvärt fegt av dig att spela förtryckt invandrare för att få honom att framstå som en rasist när du vet att så inte är fallet.
Länka till en enda krönika där han uttalar sig främlingsfientligt så ska jag niga och ta tillbaka allt jag sagt.

För övrigt var du en jälva mes när Mats konfronterade dig på Kristallen, det var så uppenbart att du kände dig skyldig och ville fly.

Förbaskade nolla.

lillen sa...

tyckte tidigare att du va bra, men nej..! Vad pinsamt.