tisdag 9 september 2008

KRISTALLEN

Kommer nyligen hem från Kristallen.

TV-branschens ryggdunkar gala, där dom flesta går med håven eller brun tunga...

Jag är inte van vid såna tillställningar och det var första gången jag var på en så stor gala även om jag får och fått inbjudningar till liknande evenemang så känner och har inte känt att det attraherat mig... och efter ikväll så känner jag fortfarande så... men det var lite kul o se sina kompisar och några gamla kollegor.

Jag vill bara tacka alla dom som röstade på mig och jag hoppas inte dom tycker eller känner att deras pengar gått till spillo... men jag har inte samma "impact" som vinnaren Settman som jag för övrigt tyckte höll det finaste talet.

Jag är ingenting utan er och ert stöd.
Tack för alla fina ord och all tid och pengar ni lagt ner.
Kram på er alla!

6 kommentarer:

Jan sa...

Tjena Özz, jag tackade dig för alla skratt på efterfesten och jag hoppas det kommer gå bra för dig i framtiden :)

Linnea sa...

Tack för en fantastisk kväll på galan igår med dig vännen! Det är sällan långt till ett leende eller skratt i ditt sällskap! :)

Lina sa...

Hej, måste bara såga att jag blev så besviken på att du inte vann! Du är bäst enligt mig och förtjänade att vinna! Du är en vinnare i våra ögon Özz.

Anonym sa...

Såg dig på 1000apors web-tv, inslaget med style by mats-mats. Han gav dig ju chansen att konfrontera han, men du låtsades inte höra eller se han. PATETISK du är!
Stå för vad du gjort!
Det var allt bevis jag behövde. Du kan lämna branschen, Soran is the shit!

anonym? sa...

haha ska du säga vad han ska stå för när du komenterar anonymt? haha fy fan va kul.

Anonym sa...

Tyckte du gjorde helt rätt i att nonchalera S-B-M-M. Det var INTE rätt sammanhang eller tillfälle att diskutera eller eventuellt reda ut det hela. Det hela hade enbart ett provocerande syfte, och du bedömde det hela korrekt.

Nej, vi (läsare, publik, festdeltagare, etc) ska väl för 17 inte beskåda en eventuell uppgörelse eller utredning av saken.

Önskar dock ATT det ordnar sig. Åtminstone mellan dig och Alex. Som jag nämnt tidigare tycker jag ni båda är mycket skickliga på det ni gör, och jag är en beundrare av er båda, inom era respektive gebiter.