söndag 10 augusti 2008

Skottland och Edinburgh Fringe Festival

Faan vad rolig han, Jason Byrne var...grym improvisator.

Vissa var och ar astrakiga, andra har och kommer att bli battre.

Mans Moller, Patrik Larsson akte hem idag men jag och min medproducent Ander Alander hade och kommer att ha roligt fram till torsdag da vi kommer tillbaks till vart kara Stockholm pa kvallen.

Och varfor finns det inte a a o pa dessa javla tangenter... jo det ar det som finns men ni vet med prickar och ringar och sa.

Skottarna ar verkligen snala...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååh, jag blir nostalgisk! Pluggade på universitetet i Edinburgh sommaren 1998, och deltog också av festivalen.

Visst är stan vacker? Visst är stan mäktig med slottet mitt i? Och visst är historien om Greyfriars Bobby förfärligt sorglig. Ta kort på statyn och berätta storyn i ett inlägg. Ingen läser utan att bli tårögd.

Gå upp på klippan, (fad varao hette den nu igen? Arthurs någontin?) Utsikten är bedårande, och vandringen upp tar inte mer än en och en halv öl.

Och i varenda bar kan de sin whiskey...

Anonym sa...

Jag tar alltid med mig ringar och så....dock inte prickar för då blir man isolerad

Anonym sa...

Det är a och o att ta med sig egna tangenter

Nicklas sa...

Det var länge sen man var där... Har sökt om att få vara manager i våran butik där, på Canongate! Det ska bli jäkligt spännande o se ifall det går vägen. Då förväntar jag mig att vi tar några öl nästa år på Fringe! PoK

Anonym sa...

För första gången någonsin i Norden kommer Nordic Fringe Festival Eskilstuna att äga rum sommaren 2009, den 27-30 augusti.
Gå in på http://www.fringe.se/