fredag 2 maj 2008

Jag har hållit mitt första 1:a Maj tal och så här såg det ut...

Så har man gjort sitt första 1:a Maj tal efter att ha fått löfte om totalt fria händer och innehåll.

Efter mycket betänkande så kom jag fram till att jag ville säga detta.

Vill ni se hela Debatt på SVT så klicka här då jag även är med och deltar i bägge diskussionerna, både om våra pensionärer och om den så kallade mörkläggningen av media om hur mycket invandringen egentligen kostar. Jag fick det sista ordet, jag bara tog den och det blev det som fick avsluta hela debatten, hoppas det fick den effekt jag önskade...

Idag är det även en stor artikel om mig i dagens Aftonbladet det blev faktiskt helt okej tycker jag. Det mycket tack vare att journalisten Joacim Persson var och är en hygglig och juste kille och fick med allt utan att lägga till något extra.

6 kommentarer:

Hannes sa...

Bra tal!

Anonym sa...

Är imponerad av dina inlägg i debatten igår! Korta men kloka kommentarer. Hade förlorat hoppet om komiker som bra debattörer sen Tobias person var där och gjorde bort sig för några veckor sen, men du gjorde det jävligt bra!

Storasyster S sa...

Du rockar! Tack för att du är en vettig människa i en sjuk värld.

Harriet sa...

Det gjorde du bra. Jag tycker om att du som tuff kille har ett så stort hjärta för våra pensionärer. Din röst räknas och är viktig den med. Dina inlägg var korta och koncisa och det är alltid skönt med någon som säger vad de tycker utan att vara så superkorrekta hela tiden.

Vi behövs alla i vårt samhälle oavsett var vi kommer ifrån både i samhällsstegen, land och vilken kultur vi har. Alla människor behövs för att komplettera varandra och för att få ett samhälle ska fungera.

Go Özz!

//Enastående mamma

Anonym sa...

ja din kommentar fick den effekten att alla gäspade! Media mörkar vill du ha bevis?
Roberth Ström
trolix@hotmail.com

Anonym sa...

Du tror att du är så jävla ball, kallar dej själv för politisk flykting och så vidare, för mej är du bara en kebabhyvlare i mängden.

Dra tillbaks dit du kom från ditt jävla as!