söndag 4 maj 2008

Göteborg i tre dagar, Gotland imorgon och Östersund övermorgon.

Vad sköönt det är att komma hem till sin säng, sitt hus, och skita i sin toalett under sitt tak.
Efter tre händelserika dagar i Göteborg varav två med min vackra fru som sin vana trogen drog mig runt i affärer efter skor i tre timmar!!! Jag kommer aldrig att förstå det där, aldrig, jag fick träningsvärk i låren på riktigt, utan att överdriva, träningsvärk... måste börja träna och sluta gå i affärer eller tvärtom.

Jag körde min enmansshow Mistero Buffo fredag och lördag på den vackra, helt underbara scenen i Storan som rymmer ca 600 pers men det kom bara 120-130 pers per show så sammanlagt ca 250 pers såg showen, jag måste ärligt säga att det kändes tomt och lite för stort när det inte kommer fler.
Showens starttid var så tidigt som kl:18:30 och jag gav allt för min publik, allt och lite till, de som kommer fastän det är strålande varmt och härlig solsken ute och kommer in i ett mörkt teaterrum de ska faan ha hela mig och inget mindre än hela mig och min energi, det är det minsta jag kan göra för en sådan publik. TACK ni som kom, tack!

Imorgon kör jag showen på Gotland i Visby och övermorgon kör jag den i Östersund.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Özz qorban!

Jag vet inte om jag kan skriva detta här men jag såg nyss reprisen av debatten på svt du var med i, och måste säga att gud va skönt du avslutade programmet med dina sista ord. Förlåt uttrycket men så jävla rätt sagt för det är sanningen.

Såg även att du skall komma till Östersund, får väl önska dig Välkommen och lycka till och grattis till giftermålet (vet att det var ett tag sen)

Kram Rebin / Östersund