söndag 12 oktober 2008

Hälften avverkat hälften kvar.

Nu har vi spelat 27 shower på 3 veckor.

Nu är det bara 27 shower och 3 veckor kvar sen är vi klara.

Tänk vad kul man kan ha?

Tänk vad mycket folk vi får träffa?

Tänk om allt är en dröm och vi vaknar imorgon?

Ja även då kan vi säga shit vilken kul dröm det var, vi gav i alla fall järnet.

Soran, Björn, Måns, Stephen och Lasse jag älskar er, ni är så bra och så duktiga och så fruktansvärt bra människor, puss på er alla.

TACK ALL PUBLIK SOM KOMMIT OCH KOMMER ATT KOMMA.
UTAN ER ÄR VI INGENTING... TACK!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ge järnet i drömmen?
Hårda bud

Anonym sa...

Eller också samma show 27x

Anonym sa...

kör hårt
ni var iaf grymma i västerås

Anonym sa...

Herregudjävlars, så in i bengen bra du var i Uppsala igår. Jag var på 20-föreställningen, och jag trodde nästan taket skulle trilla ner. Vilka salvor av skratt och applåder du framkallade. Överlägset bäst i kvartetten är du, Özz, men dina kollegor gjorde oss inte heller besvikna.

Fy fan så bra du är! En riktigt skicklig komiker.

Amanda sa...

Lägg ut liet bilder!

Christina sa...

Hej Özz!

Jag såg er i Uppsala i lördags och jag måste säga att jag är besviken på ditt framträdande. Jag såg dig i somras på Stockholm Live och tycker att det var kanon! Tyvärr kände jag därför igen 99 % av allt i lördags. Varför skriver du inte nytt material till ny show? Jag känner mig lite lurad, trodde att showen skulle vara något nytt och exklusivt! Menmen. Då behöver jag kanske inte se dig fler gånger eftersom du kör samma skämt om och om igen. Trist.

Anonym sa...

Hej Özz! Jag är skådespelare och heter Lennart R Svensson. jag har tagit på mig ett cochingjobb för en blind tjej som nu börjar hålla föredrag. Hon är duktig och sitter även i radions p3 på tisdagsmornar som " the blind Chick!
Hon undrar om det finns någon kurs hon kan gå i Stand Up? Jag tror hon kan bli bra!
Svara på lennart@svenssonsgester.se
Tack på förhand
Lennart R

Anonym sa...

TACK FÖR EN JÄTTEBRA SHOW I FREDAGS!
Du var klart bäst!!!!

ÖZZ NÛJEN sa...

Hej Christina, vad tråkigt att du känner så, många tror tyvärr att vi komiker kommer på skämten på plats och spontant direkt på scen, det ska känna så ja... men vi skriver skämten. Jag kan till mitt försvar säga att jag är en av dom komiker som improviserar och pratar med publiken mest. Vi komiker brukar forma en akt per säsong och då på sommaren höll jag på att sätta ihop min turné akt för hösten. Men att 99% skulle vara samma stämmer verkligen inte, kanske 60% (som också kan anses vara för mycket) Skämten om OS, handikappade mm är helt nya.